OFFLINE

Svájcban nulla csillagos hotelben lehet spórolni

2010. július 14., szerda 16:47

Nulla csillagos recepció
Nulla csillagos recepció
Magáért beszél
Magáért beszél

A világ első nulla csillagos hotele, a svájci Null Stern Hotel pár napja zárt be – persze nem végleg. Az atombunkerből kialakított szálló tulajdonosai tavaly júniusban nyitották meg a hotelt, ami annyira sikeresnek bizonyult, hogy 2012-ig betelt a foglalási lista.

Ezt tapasztalva alig egy évvel alapítása után úgy döntröttek az ötletgazdák, hogy múzeummá alakítják és új helyszíneken nyitnak további nulla csillagos hoteleket. "Nálunk ön az egyetlen csillag" - szól a jövőben valószínűleg szállodalánccá fejlődő szolgáltatás meglehetősen frappáns szlogenje.

Az alapítók a hotel egyik szobájában (balról jobbra): Frank Riklin, Samira-Singhvi- és Daniel Charbonnier, illetve Patrik Riklin
Az alapítók a hotel egyik szobájában (balról jobbra): Frank Riklin, Samira-Singhvi- és Daniel Charbonnier, illetve Patrik Riklin

A projekt kitalálói, Frank és Patrik Riklin, illetve Daniel Charbonnier most nagyobb, városi épületet keresnek a hotelnek – olvasható honlapjukon (www.null-stern-hotel.ch). „Kétüteművel kezdtük, de annyira megnőtt a motorigény, hogy már kamionra van szükségünk” – mondta a Null Sternről az egyik alapító tag, Daniel Charbonnier. A körülbelül 5000 forint/fő/éjnek megfelelő szobaár Svájcban olcsónak számít, és annak sem kell mélyen a zsebébe nyúlnia, aki prémium kategóriás szolgáltatásra vágyik. 6000 forintért kényelmes matracon, jó minőségű ágyneművel alhatunk, egyfős szobában, tisztaságban. Ön megszállna hasonló felszereltségű hotelben, vagy ennél nagyobb kényelemre van szüksége?

Kétágyas luxuslakosztály
Kétágyas luxuslakosztály

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta