OFFLINE

Orgazmus a retrokütyük szerelmeseinek: USB írógép

2010. július 12., hétfő 18:55

Az USB mellmelegítő és egyéb ékszerek után most egy olyan számítógépes különlegességet mutatunk be önöknek, amelynek leginkább a retrómániások fognak örülni. Az USB Typewriters nevű cég azzal a roppant egyszerű ötlettel állt elő, hogy a hagyományos kopogós írógépeket, amelyeken izomból kellett leütni a billentyűket, átalakítják számítógépes klaviatúrává.

Akinek megvan még otthon a jó öreg Erikája, és nem szeretné, hogy használaton kívül porosodjon tovább, az nyilván kapva kap majd ezen a lehetőségen. Ők átalakítják az elegáns masinát, aztán visszaküldik, és innentől kezdve elég egy USB-kábelt bedugni ahhoz, hogy az írógépet újra használni lehessen. De természetesen akinek nincs régi kopogósa, az itt vehet magának egy már digitalizált darabot. A fenti videó egyébként a retróhangulat és legmodernebb technika két pólusának találkozását mutatja be, amennyiben az USB írógépet egy iPadhoz (aki úgy ejti, annak iPadhez) csatlakoztatták. Ha ezt a poszot egy ilyenen írtam volna meg, már biztos izomlázam lenne.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta