OFFLINE

Scarlett Johansson arcát átszabták az új Mango reklámban

2010. július 9., péntek 10:48

Harmadik Mango-kampányát tudta le Scarlett Johansson. A színésznőt Mario Sorrenti örökítette meg a divatcég őszi/téli hirdetéseihez. A ruhákról most nem beszélnénk sokat, hiszen eddig két képet tettek közzé, így nehéz megítélni az új darabokat. Egy dolog biztos, a színésznőt nem kímélték a grafikusok.

Persze alapvetően emlékeztet önmagára, de azoknak, akik tudják milyen is eredetileg Johansson arca, nem kell magyaráznunk a probléma okát. Azoknak pedig, akik nem tudják, mutatunk néhány paparazzó képet.

Míg az előző kampányok során könnyen felismerhető volt, ezúttal teljesen átszabták az arcélét. Valamilyen rejtélyes okból keskeny, hosszúkás arcot álmodtak meg neki, annak ellenére, hogy pont a szélesebb, gödröcskés arca az egyik jellegzetessége.

Johansson, akit a cég azért választott, mert ő testesíti meg az igazi Mango-nőt, az előző két kampányában még a valódi arcát mutatta meg. Egy évvel ezelőtt szakadt harisnyában és leopárd mintás felsőben pózolt rövid szőke hajjal. Az előző kampányban, vagyis az idei év tavasz/nyári fotósorozatán sötétszőkeként láthattuk különböző ingekben.

Azonban itt már jól látszott, hogy ők is a túlzott retusálás alkalmazását kezdik bevetni. A képsorozatban Johansson ugyanis több felvételen tűnt viaszbábunak, pont úgy, mint Madonna a legendás Louis Vuitton kampányában.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta