Naomi Campbell egyre kopaszabb

Azt már régóta lehet tudni, hogy a szupermodell homloka már szinte a feje búbjáig ér, most egy újabb képsorozat azt mutatja, hogy a füle fölött sem sok haja maradt. A Daily Mail képeket közölt az éppen Dennis Basso fényképezőgépének, bundában pózoló Naomi Campbellről, és amikor a szél fellebbenti a fürtjeit, jól látszik, hogy füle fölött már szinte teljesen elfogyott a haja.

A 40 éves modell különösebben sose titkolta, hogy nem az eredeti hajával lép a világ színe elé. Bár nyilatkozni természetesen nem nyilatkozott róla, de elég végignézni csak az utóbbi hónapok nyilvános szerepléseiről készült fotókat, melyeken a gyakori frizuraváltás és a hajhossz változatossága is bizonyítja a parókaviselést és póthajhasználatot.

Több esetben is jól látszik, hogy néhány fotó gyanúsan sokat mutat Campbell homlokából. Elég például felidézni azt a két évvel ezelőtti esetet, amikor a Dolce & Gabbana partiján elcsúszott a parókája. A Mail legújabb fotói szerint azonban a modell azóta már oldalt is erősen felkopaszodott, amiért a Daily Mail szerint a hosszú évtizedek óta viselt póthaj-felvarrások a felelősek, amelyek tönkretették a hajhagymákat.

A szupermodell korántsem egyedüli a divatszakmában, aki póthajat és parókákat visel. Kolléganője, Tyra Banks is idegen fürtökkel ékesíti magát, ő azonban, Campbellel ellentétben ezt fel is vállalja: tavaly televíziós műsorában meg is mutatta, milyen a valódi haja.

Oszd meg másokkal is!
Mustra