OFFLINE

Szekrény és lámpa kazettából

2010. június 29., kedd 14:59

A retro jegyében egyre több dizájner fedezi fel magának a kazettát. Az ötlet pár éve bukkant fel először, akkor bemutattuk a kazettát mintázó táskát. Most újabb darabokkal szeretnénk meglepni önöket. Készült kazetta alakú pénztárca, iPod-tartó, lábtörlő. Illetve néhány tervező a kazettákat használta lakberendezési célokra.

Lábtörlő

A brazil Meninos cég Tape Doormat néven jelentette meg új termékét. A kazetta formájú lábtörlőért 50 dollárt kérnek. Választhatunk A és B oldal között, de simán 1-es és 2-es oldal is van, természetesen eltérő színekben.

Kattintson a képekért!

Pénztárca

Ez már-már szinte kötelező újragondolása a kazettának, többféle verziót is beszerezhetünk. A londoni Haniboi műanyagból állítja elő termékét, és leginkább aprópénz vagy éppen hitelkártya tárolására ideális.

Kattintson a képekért!

iPod-tartó

A manapság oly gyakori zokniszerű tartó helyett az iPod tulajdonosok figyelmébe ajánlanánk a kazetta formájú tokot. Míg az egyik oldalán kazettának tűnik, a másik oldalán kivágott, így nyugodtan és kényelmesen válogathatunk a feltöltött dalok között. Természetesen többféle kazettamárka közül választhatunk, így például a Maxell rajongói márkahűek maradhatnak.

Kattintson a képekért!

Lámpa

Az igazán elkötelezettek kazettaburával ellátott lámpát is beszerezhetnek. A Transparent House négyzet alapú lámpatestet gondolt ki, és különböző színű kazettákat használva alakították ki a lámpa buráját. Az ötlettel a tervezők egyébként megjárták a New York magazin hasábjait is.

Kattintson a képekért!

Szekrény

Amennyiben nem érnék be egyetlen lámpával, akkor íme a javaslatunk a lakásuk további átalakításához. A dán dizájner, Patrick Schuur egy szekrényt készített a retro jegyében. A funkcióit megőrző szekrényt 918 kazettával borította be. A csodás darabot ezer euróért vehetjük meg, de a bátrak megpróbálhatják egyedül elkészíteni az alábbi képek alapján.

Kattintson a képekért!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta