OFFLINE

A Louis Vuitton három szupermodellel kampányol

2010. június 29., kedd 07:07 |

A divatcég úgy tűnik, tényleg szeretné elfeledtetni a Madonnás kampányait, és ezért Lara Stone után rögtön három szupermodellt is leszerződtettek az őszi kampányukhoz, írja a Huffington Post. A cég a negyvenes éveiben járó Christy Turlingtont, a 31 éves, kétgyerekes Karen Elsont és a 28 éves Natalia Vodianovát kérte fel reklámarcnak.

A képeket Steven Meisel készítette, és a kampány retro jelleget öltött, a modellek sminktükrök előtt pózolnak, és a ruháiknak, frizuráiknak köszönhetően az ötvenes évek hangulatát idézik.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta