OFFLINE

Hadjárat a hamis Louboutin cipők ellen

2010. június 28., hétfő 14:48

Christian Louboutin megunta, hogy cipőinek olcsó másolatai elözönlik a netes piacokat és komoly hadjáratot indított a hamisítók ellen. Hivatalos honlapjának már nyitóoldalán figyelmeztet mindenkit, hogy csak és kizárólag tőle illik piros talpú cipőt vásárolni, emellett külön honlapot is létrehozott a hamisítványok lejáratására. „Zéró toleranciát hirdetünk, és egy komplett programot fejlesztettünk a hamisítványok terjedése ellen: nemcsak az azokat árusító honlapok ellen küzdünk, hanem a gyártók, terjesztők, viszonteladók ellen is” – olvasható a stopfake.christianlouboutin.com-on.

A cipőkészítő mester emberei felkutatták az olcsó másolatokkal kereskedő honlapokat és java részüket sikerült is betiltatniuk (több száz oldalról van szó), de nem elégedtek meg ennyivel: több nyugati helyszín után a kínai hatóságokkal karöltve távol-keleti gyárakban és nagykereskedésekben rendeztek razziát: a tetemes mennyiségű kamu-louboutin megsemmisítéséről felvétel is készült.

Ha mégis jó áron szeretne Louboutin-hez (vagy annak látszó cipőhöz) jutni, az eBay-en továbbra is megteheti: de venne bármilyen borsos árú design-termékből hamisítványt?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta