OFFLINE

Robert Pattinson bordó öltönyben tűnt ki

2010. június 27., vasárnap 16:14

Ahogy azt heti trend cikkükben is írtuk, bemutatták az Alkonyat filmek harmadik részét. A premieren mindenki megjelent, aki él és mozog, és az Egyesült Államokban van egy kevés hírneve. A Los Angeles-i bemutatón természetesen részt vettek a főszereplők, a leglátványosabb meglepő módon Robert Pattinson volt. A színész egy bordó Gucci öltönyben pompázott, és köszönhetően a színésznőknek, akik a fehér, a szürke és a fekete mellett már nem nagyon választottak, egyértelműen beazonosítható volt a tömegben.

Kattintson a premier képeiért!

Persze a női hírességek is kitettek magukért, Jennifer Love Hewitt majdnem csípőig felhasított Dolce & Gabbana csipkeruhában jelent meg, amit egyébként már számtalan hírességen láthattunk. Nikki Reed mélyen dekoltált Marchesa kreációt viselt, Will Smith lánya, Willow pedig térdig érő bakancsban mutatott be egy újabb érdekes összeállítást.

Önöknek melyik híresség ruhája tetszett a legjobban? Írják meg indoklásukat kommentjeikben!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.06.27 17:47:30másenyká dzseni

  a két főszereplő kan szánalmas, a kristen stewart meg bájos, de nagyon gyámoltalan abban a szörnyű fehér ruhában.

  az írónő kinézete meg teljességgel igazolja az elméletem az öregedő,kövérkés és emiatt kielégítetlen háziasszonyok és a tvájlájt viszonyáról :D

 • 2010.06.27 18:08:38babi néni

  Ez komoly, hogy a két szélső a lány az alsó képen alig múlt el 10?
  Egyáltalán az, hogy bármelyik lány azon a képen 12 és 14 éves lenne????
  Ha így van, akkor szörnyűség...

 • 2010.06.27 18:14:44velvethorn

  A farkas fiú rendben van, de a másik kettő ronda mint a bűn.

 • 2010.06.27 18:17:12Lumpuc

  babi néni!:-)
  pont erre gondoltam én is!:-)))

 • 2010.06.27 18:20:09velvethorn

  másenyká dzseni. Nem a ruhával van ott a baj, hanem olyan formátlan ez a nő, hogy nagyjából mindegy, mit adnak rá. Ilyen deformált x lábbal hogy futhatott ez be......talán mert a filmben eltakarta a ruha, meg azt a ronda fejét is átformázták, az helyett, hogy vmi szép nőt tettek volna bele eleve.

 • 2010.06.27 19:42:35Cymbalta

  Ez a tehén az írónő ???????
  Atya ég, még sohasem láttam de képzeletemben, egy fiatal, szexi nő élt...

 • 2010.06.28 06:52:34John A. Dragon prof

  másenyká dzseni: HÁHÁHÁ, szerintem Twilightot NEM csak kielégítetlen háziasszonyok olvassák. Sőt, biztos vagyok benne.

 • 2010.06.28 08:43:23nyuszómuszó

  cymbalta, S.M. _ennyire_ azért nem gáz, csak ez a ruha borzalom, mindenki tehénnek nézne ki benne..

  de azért se fiatal, se szexi, az tény..:P

 • 2010.06.28 08:56:50Szilvamama

  Gáz, megagáz, gigagáz az összes, talán a Kardashian lányok és Lutz-ék néznek ki valahogy. Az írónő meg nem nézett tükörbe, vagy nincs egy olyan barátja/hozzátartozója, aki megmondja neki a frankót? Sem a színösszeállítás, sem a fazon nincs eltalálva. Pedig pénze lenne egy stylistra gondolom...

 • 2010.06.28 09:54:14trillárom

  mázsenyka dzseni: A Twilight legnagyobb rajongói a tinik, akik vágynak az ilyen típusú szerelemre és nem egy análpornón felnevelkedett tinifiú bénázásaira.

 • 2010.06.28 10:32:27Carlos0325

  Hát nem tudom, de nekem Taylor Lautneren kívül senki nem tetszett. És ezt nem azért mondom, mert farkas-fan lennék, de ezek csúnya emberek. Pattinson és borzalmas itt. Talán Nikki Reed, de ő sem 100%.

 • 2010.06.28 14:52:17goosebump

  a kommentelők ismét szépen megírták, hogy melyik ruha tetszett nekik..... :D
  megagáz, gigagáz, ronda a lába, hogy futott be így. öröm titeket olvasni, mindenkinek mosolygós szép napot! :D:D

 • 2010.06.28 17:09:17Roselle

  Nézzetek magatokra! Minek kell bántani a Twilight-ot, ennyire irigyek vagytok? Mi a bajotok nektek Kristen alakjával?! Még olvasni sem tudsz, nam tudod, hogy néz ki az x betű? A deformált szót pedig csak akkor használd, ha magadról beszélsz!! Neki ideális lába van!! Nektek soha az életben nem lesz ilyen!!! És az arca? Nincs kifestve, mint egy k..., katasztrófa. Mi bajotok a természetes szépséggel? Nem operáltatta és szilikonozta magát, milyen bűn!!! Kristen nektek formálatlan , Stephenie már túl formás? Kristen ruhája meg azért rossz, mert nem látszik ki belőle mindene vagy a szoknyája takarja a hátsóját? És tudjátok ki az az Elie Saab, aki a leggyönyörűbb ruhákat tervezi? Ha ezt sem, akkor talán azt, hogy Kristen bekerült a világ 50 legstílusosabb embere közé, ,,ronda'' feje padig a legszebb mosoly címet nyerte el. Azért azok az emberek csak jobban értenek a divathoz, stílushoz és szépséghez, mint ti.

 • 2010.06.28 17:28:47Roselle

  Igazatok van, Robert valóban ,,ronda'' , biztos atért szerelmes bele millió és millió ember világszerte. A címlapfotókon is azért virít minden nap, mert meg akarják mutatni a világnak, hogy hogy néz ki egy ronda ember. Azt pedig már végképp ,, nem értem'' , hogy miért nevezik az évtized legszexibb férfijának? Szörnyű!! Hát igen, biztos nagyon gáz, hogy nem mindig ugyanabban a szerkóban virít, mint ahogy azt Taylor L. teszi. És az, hogy a mosolya bármeik nő szívét megolvasztja, a tekintete pedig elvarázsolja, szerintetek azért van, mert ,,ronda, mint a bűn''. És ne mondjátok már azt, hogy egy 24 éves sikert sikerre halmozó,tehetséges, milliomos, stílusos és nem elszállt világsikerű sztár szánalmas. Mert ti annyi mindent értetek el az életben, biztos sokkal sikeresebbek vagytok tőle, ezért nincs más dolgotok, mint a neten másokat gyalázni!

  Várjunk csak, ezért nem titeket kéne sajnálni?
  Fojtassam, vagy már eléggé szégyenlitek magatokat?

 • 2010.06.28 17:43:11Roselle

  Ja, és lehet békén hagyni Stephenie Meyert. Tanuljatok meg írni, utána nyafogjatok.

  És a Twilightet olvassák gyerekek, tinik, felnőttek, idősek, nők és férfiak. Ó, bocsánat, már akik tudnak olvasni....

 • 2010.06.28 20:09:18Maxipocak46

  Ez a ronda/formátlan/x lábú/o lábú/rövid lábú/ízeltlábú kérdés több másik posztban is felszínre került. A tisztelt kommentelők a következő alkalommal legyenek szívesek a saját (valószínűleg tökéletes) virgácsaikról képet mellékelni. Köszönjük a nép nevében!

 • 2010.06.28 21:54:34babybogyó92

  Szerintem Kristen csinos mint mindig...:D
  Robertet imádom(L)És Taylor Lauther is jól néz ki!!!Ők a legjobbak és akinek nem tetszik az ne nézzen rá ennyi!!!:DD

 • 2010.06.29 08:35:09Majdénmegmondom

  Roselle kedves, én már olvastam több könyvet is, ezért merek érdemben nyilatkozni a Twilightról. Elolvastam az első három kötetet (az elsőt angolul is), és felelősségem teljes tudatában ki merem jelenteni, hogy a sorozat egy unalmas, rosszul megírt, érzelgős selejt, papírmasé karakterekkel, abszurd szituációkkal, egységes koncepció és átgondolt történetvezetés nélkül. Az egyetlen szerencséje, hogy a nők gerjednek a több száz éves járkáló hullákra, akik széttépik a torkukat, és kiszívják belőlük a hemoglobint, hogy meghosszabbítsák a saját nyomorult élőhalott létüket. És még a férfiak a perverzek...
  Kristent azért tartom csúnyának, mert láttam már szép nőket- és ő nem az.
  Robertbe azért szerelmes a fél világ, mert híres. Ha a sarki közértben töltené a polcokat, észre sem vennék. Ha ő az évtized legszexibb férfija, akkor nagyon nagy baj van a világunkkal. Mi van pl. Hugh Jackmannel, Gerald Butlerrel, Daniel Craiggel? Ja, nekik izmaik is vannak, elnézést...
  Taylor Lautnert nem bántom, ha homó lennék, simán bevállalnám... :-)
  Ha Stephenie Meyertől kéne írást tanulnom, akkor vége a világnak. Ha jó romantikus regényt akarsz olvasni, ajánlom az Üvöltő Szeleket, ha jó vámpír-regényt, akkor a Lázálmot.
  Hogy minek állok le egy fannal vitatkozni, én sem értem...

 • 2010.06.29 15:14:47gurur

  A két Fanning lány cuki, a ruhájuk is. Fival Stewart, McCord ruhája jó. Niki Reed jó csaj.
  Pattinson kicsit sovánka. Kristen ruhája szerencsére nem sárga, mert akkor pipiruha lenne, bár a hátkivágás izgalmas.
  Az az apró kopasz a rendező lenne?

 • 2010.06.29 18:12:12MadamePompadour

  Az írónő töltöttgalamb, egyáltalán nem öreg, a ruhája szép, max az a legnagyobb gondja, hogy a hölgynek előnyöseb lenne valami hosszabb ruha.

  A nő amúgy teljesen átlagos, max annyi a hibája, hogy nem annyira vékony mint a többi?

  A Pattinson féle férfiideál számomra is rémálom, szerintem is teljesen férfiatlan. És ronda is, persze ez csak az én ízlésem szerint.

 • 2010.06.29 18:12:58MadamePompadour

  Az öltönye ocsmány. Ha a pasim ilyet venne fel nem mennék vele.

 • 2010.06.29 18:13:56MadamePompadour

  És különben is mindenki nézzen ki úgy ahogy kedve tartja, de mi a túrónak kell kinevezni valakit ilyen ideálféleségek, az gáz.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta