OFFLINE

Kristen Stewart Converse helyett már Chanelt visel

2010. június 25., péntek 09:19

A színésznő második filmje, a Pánikszoba 2002-es bemutatója óta, vagyis 12 éves korától rendszeresen jár premierekre. Mostanra sikerült elhagynia tornacipő-kisestélyi kombinációt, és ezért - illetve a közelgő Alkonyat-film bemutatója miatt - a Fabsugar összegyűjtötte Kristen Stewart legemlékezetesebb ruháit.

Stewart a kezdetek kezdetén még farmerben és tornacsukában nyomta, mostanság azonban előszeretettel visel Marchesa, Oscar de la Renta, Dolce & Gabbana vagy éppen Chanel ruhákat.

Robert Pattinson barátnője egyébként nemrég kifejtette, nem érzi valami kényelmesen magát a fotósok hada előtt, és ennek köszönhető, hogy szinte soha nem mosolyog a vörös szőnyegen. Emellett természetesen meg van a véleménye a nyilvánosságról is. Régebben kifejezetten utálta, hogy állandóan a címlapokon van, mostanra azonban már beletörődött. „Ha a kisujjadat nyújtod, az egész karod kell majd. Nem tudsz nekik tökéletesen megfelelni, szóval nincs semmi értelme elkezdeni” – indokolta egy korábbi interjúban, hogy miért nem beszél a magánéletéről. Ön szerint melyik összeállítás áll legjobban neki?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta