OFFLINE

Fogyasszon csokoládé-testrészeket!

2010. június 22., kedd 14:06

A Bouchées Doubles egyedi csokoládékat dobott piacra, a francia ötletgazdák emberi testrészeket kínálnak nassként. Nem egyszerű marcipánkarokról van szó, azoknál magasabb művészi színvonalon valósítják meg az emberi testrészek látványát.

A kör alapra helyezett édességek egy-egy apró testrészt jelentenek. Így a szánkba vehetünk egy fél szájat, egy mellbimbót, egy szemhéjat vagy éppen egy köldököt.

A csokoládé mellett a Bouchées Doubles egyéb művészeti remekműnek beillő alkotásokat is készített már, föld térképet mintázó apró sütitől elkezdve a vízbefulladó rágcsálnivalóig.

Önök megennék a testrészeket? Írják meg véleményüket kommenjeikben.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta