OFFLINE

Megan Fox őszi fehérneműt is húzott az Armaninak

2010. június 21., hétfő 07:31

Fotó: Emporio Armani
Fotó: Emporio Armani

Cristiano Ronaldo újabb adag reklámfotója után nyilvánosságra került az Emporio Armani-fehérneműk másik celemodelljének friss képe is. A cég még tavaly ősszel jelentette be, hogy nem készül több reklámkampány a Beckham-házaspár főszereplésével, és helyüket David Beckham ifjú focista kollégája, Cristiano Ronaldo, valamint Megan Fox színésznő veszi át.

Az első képanyagot januárban mutatták be a nyilvánosságnak, és most itt van egy, az őszi/téli kollekciót népszerűsítő fotó is, ami annyira nem is különbözik a tavaszi/nyári holmikat felvonultató felvételektől. Igaz, a háttér valamivel izgalmasabb.

A Los Angelesben készült kampányfotók egyébként júliusban kerülnek majd ki a nagyvárosok  - például Tokió, Milánó és New York - , hirdetőtábláira, majd szeptemberben debütál a frissen eljegyzett Fox főszereplésével készült reklámfilm - írja a Los Angeles Times.

A nemrég saját magába gabalyodott híresség egyúttal egyébként az Armani Jeans arca is, és az új kollekció reklámanyagát vélhetően a következő hetekben mutatják majd be a mélyen tisztelt vásárlóközönségnek.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta