OFFLINE

Fergie űrgladiátor ruhája viszi előrébb a fellépőruhák divatját

2010. június 15., kedd 10:27

000T TRPar3292650

Az énekesnő a 2010-es dél-afrikai világbajnokság megnyitóján jelent meg egy igen érdekes fellépő ruhában. Fergie extrahosszú ujjakat párosított a túlzottan erotikusnak szánt fellépő ruhájábhoz, amelyet gladiátoros motívumokkal varázsoltak összetettebbé.

A Black Eyed Peas énekesnője Shane és Falguni Peacock kreációját viselte, amit a tervezőpáros indoklása szerint azért készítettek pont ilyenre, mert Fergie így már akkor drámain néz ki, amikor még el sem kezdett énekelni.

Bár a tervezők törekedtek az egyediségre és a futurisztikus űrgladiátor-stílussal ez némileg sikerült, de igazán nem tudtak elmerészkedni a most unásig viselt merészen felvágott tornadresszekkel. Ahogy azt Rihanna vörös hajának bemutatásakor kitárgyaltuk, már minden énekesnő egy szál mezben rohangál, amit csupán egy-két extra ötletnek köszönhetően tudunk megkülönböztetni egymástól.

Végezetül íme egy videó, amiben mozgás közben is megtekinthetik az űrgladiátort.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta