OFFLINE

Katherine Heigl végképp elhagyta Grace klinikás karakterét

2010. június 14., hétfő 08:50

A színésznő a Killers című filmjének premierjén újabb frizurával jelent meg a nyilvánosság előtt. A változás persze nem feltűnő, hiszen Katherine Heigl hosszú ideje a barnák táborát gyarapítja, csupán annyi történt, hogy a színésznő fodrásza kipróbált egy retro frizurát, a Bouffantot.

Heigl nemrég kijelentette, azért változtatott hajszínt, mert nem szeretné a tükörben viszont látni a pár éve számára világhírnevet hozó karaktert, Isobel Stevenst. Éppen ezért most bemutatjuk, hogy változott át tucatszőkéből, nem túl izgalmas barnává.

Miután a Grace Klinika előző, hatodik évadában alig láttuk, és később megerősítette, hogy kilép a sorozatból, lehetősége volt arra, hogy teljesen átalakítsa a külsejét, és levakarja magáról Izzie Stevens szerepét.

A haját fokozatosan változtatta. Eleinte csupán egy pár árnyalatot sötétített, míg végül kikötött a sötétbarnánál, és a hajhossza is fokozatosan rövidült, igaz most már ismét vállig érő frizurája van.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta