OFFLINE

Gisele Bündchen újra kifutóra lépett

2010. június 14., hétfő 11:20

Hat hónappal szülése után visszatért a kifutóra a világ egyik legjobban fizetett szupermodellje, Gisele Bündchen. Szülőföldjén, Brazíliában vonult végig először a kifutón ismét a kihagyás után.

A 29 éves Bündchen a Sao Paulo-i Divathéten lépett fel, ahol a brazil Colcci ruháit mutatta be. A tervek szerint januárban is a cég modelljeként lépett volna kifutóra, de kénytelen volt lemondani a felkérést, mert december 8-án született meg első gyermeke, Benjamin Brady.

Bündchen láthatóan visszanyerte régi formáját, bár volt elmondása szerint aggódott a fellépés előtt. "Nagyon ideges voltam. De minden rendben ment, nagyon boldog vagyok" - mondta az Estado de Sao Paulo lapnak hozzátéve, fiát nem vitte magával Brazíliába, mert dolgozni ment oda.

A modell egyébként nem most először dolgozott a Colcci márkával,fia születése után hat héttel már a cég 2010 őszi-téli reklámfotóin szerepelt.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta