Lara Stone az új Kate Moss

Ahogy azt már előre sejteni lehetett Lara Stone váltotta le a Calvin Kleinnél Eva Mendest, akinek reklámjait folyamatos botrányok övezték a túlzott szexualitása miatt. A Brigitte Bardot-hoz is hasonlított modell a divatház három termékcsoportját (Calvin Klein Collection, ck Calvin Klein, Calvin Klein Jeans) reklámozza. A divatcéggel nem most dolgozik először, 2008-ban az ő arcával reklámozták a Calvin Klein sminktermékeket és a ck Calvin Klein kreációit is ő népszerűsítette.

A cég ezúttal már exkluzív szerződést kötött, így Stone-t idén ősszel csakis a Calvin Klein bemutatóin és hirdetéseiben láthatjuk viszont. Ez pedig egyedülállónak számít, hiszen hosszú évek óta nem volt hasonló kizárólagos szerződésre példa, és az is ritkaságszámba ment, hogy egy modell reklámozza a divatcég három termékcsaládját.

A Calvin Klein-plakátokat végignézve a brit sajtó egyértelműen arra a következtetésre jutott, Lara Stone esélyes arra, hogy ő legyen az új Kate Moss – remélhetőleg a kokainbotrányok kivételével, bár alkoholfüggősége miatt már járt rehabon. Moss 1993-ban készített Calvin Klein kampányokat, és ahogy képgalériánkban is látszik, a fotót Stone mostani anyaga mellé téve szembeötlő a hasonlóság.

Ugyanolyan arcberendezésük van, mindkettőjük metszőfoga között jelentős szünet van, az egyetlen eltérés a súlyokban mutatkozik. Míg Kate Moss kifejezetten vékonynak mondható, addig Stone 36-os mérettel rendelkezik, amivel igencsak kitűnik a manapság foglalkoztatott 30-32-es méretű modellek közül.

A 26 éves holland származású Lara Stone jelenleg az elsőszámú modell - illetve bekerült az elmúlt évtized 30 legmeghatározóbb modellje közé - , számtalan cég arcaként köszönt vissza a plakátokról. Idén őt választotta a Calvin Kleinen kívül a Giorgio Armani a 2010 őszi/téli sminkkampányához, szerepelt – Madonnát leváltva - a Louis Vuitton 2010 tavasz/nyár hirdetéseiben, az H&M kedvéért bikinibe bújt, és ő népszerűsítette a Prada Infusion D'Iris és a Versace Versus parfümjét.

Oszd meg másokkal is!
Mustra