OFFLINE

Rihanna vörös hajjal, fura ruhában

2010. június 8., kedd 08:13

A barbadosi énekesnő a spanyol Rock in Rio Madrid fesztiválon lépett fel, és a szeméremajkának kivillantása mellett új frizurával is megörvendeztette rajongóit. Rihanna vörösre festette maradék haját, amit ismeretlen okokból a szemöldöke magasságáig felnyírt.

A haját heti gyakorisággal variáló híresség a fellépő ruhája kapcsán is említést érdemelt volna, de köszönhetően az újabb frizurának, egy poszton belül megemlékezhetünk a keblét a kályhacső tetejére emlékeztető izével letakaró Rihannáról. A ruha egyértelműen Madonna ihletésű, hiszen ő volt az első, aki a táncórákon viselt tornamezt a nagy nyilvánosság elé vitte, és a kúp alakú melltartót is az ő számlájara írhatjuk.

Rihanna pedig szemmel láthatóan ezt a két vonalat egyesíti, igaz, a hózentróger mindenképpen új elemnek számít. Azt azonban nagyon fájlaljuk, hogy az utóbbi időben szinte az összes énekesnő ugyanolyan ruhákban feszít a színpadon. Elég csupán Miley Cyrus túlságosan merésznek titulált fellépőruháját felidézni, de Rihanna is mutatott már be hasonló darabot, és Jennifer Lopez is hasonló szabású darabban seggrepacsizott a Tom Cruise által megformált Les Grossmannal.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta