Nyáron sem szabad szégyellni a testünket

Nagyon sok furcsa tabu fűződik a testhez és a meztelenséghez. Sokféle kulturális és történelmi ok miatt úgy érezzük a világ ezen pontján is, hogy szégyellni kell a testet. Eközben megjelent a pucér testnek egy furcsa kultúrája, ami a tökéletes, atletikus, szoborszerű alkatú embereket a mennyekig emeli, és minket másokat földbe tapos.

eross orsi

Miért kell úgy érezni mindenkinek, aki nem rendelkezik kocka hassal, hogy szégyenkeznie kell, bujkálni az emberek elől? Végre itt a nyár, a kánikula és túl sokan rettegnek attól, hogy fürdőruhába bújva élvezzék a napsütést és a vízpartokat. Pedig ezek az örömök nem csak az Adonisoké és az Aphroditéké, ha nem mindenkié. Én is voltam 120 kiló, és emlékszem, hogy horror filmbe illő jeleneteket éltem át a strandokon. Egyáltalán kiknek a joga a vetkőzés, és miért gondoljuk, hogy egyeseknek nem illik, másoknak kötelező a testüket mutogatni?

A Szeretem a testem mostani szezonjának utolsó szereplője Erőss Orsi 14 kilót fogyott, mert hatalmasat változtatott eddigi életmódján.

eross orsi2

Még mindig egy duci hölgy, de teli energiával, egy izgalmas út közepén. Ápolónő és Isten hívő, úgyhogy nagy izgalommal vártam a végső leleplezést a kirakatban, mivel tudtam, hogy édesanyja, barátai és kolleganője is eljönnek majd. Ma este láthatják a Viasaton, kíváncsi vagyok, hogy Önök mit szólnak hozzá!

eross orsi kesz mark

Kellemes nyarat kívánok mindenkinek, önfeledt strandolással, szexi fürdőruhákban a kövéreknek, soványaknak, alacsonyaknak, magasoknak, fiataloknak és öregeknek egyaránt.

eross orsi fotozas2

Lakatos Márk a Tejben-vajban vendégbloggere, posztjait a Viasat3 támogatja.

Oszd meg másokkal is!
Mustra