Fesztiválozzon tehénmintás sátorban!

Beindult a fesztiválszezon, íme néhány tipp, ha olcsón, és gyorsan szeretnénk megúszni a sátorvásárlást:

A Tescoban már kétezer forintért vehetünk a Value elnevezésű termékből 1990 ezer forintért, míg a Decathlonban a könnyedén felállítható, könnyű, egyszemélyes sátrat 7990 forintért árulják.

A Nomád sportboltban 5990 forintért kínálnak egy kétszemélyes darabot, aminek legfőbb előnye, hogy mindössze egyetlen kiló, így nem túl nagy súlyt kell cipelni.

Azonban, ha azt szeretnénk, hogy sátrunk egyedi legyen, és hullarészegen véletlenül se tévesszük el a tömegben, akkor kénytelenek leszünk külföldről berendelni egy egyedi darabot. Természetesen ebben az esetben annak is nagyobb lesz az esélye, hogy amikor visszatérünk egy koncertről, hűlt helye lesz a sátrunknak.

A One Stop Festival oldal – ahogy az a nevéből is kiderül, egyértelműen a fesztiválozókra szakosodott, náluk rendelhetünk rózsaszín virágmintás sátrat 45 fontért, de a a Cath Kidstonnál 65 fontért beszerezhetjük a saját kétszemélyes, lila-zöld-piros csíkos indián sátrunkat.

sator2

Ha nem akarunk a sátor formájával kitűnni, akkor nem marad más, mint a feltűnő mintájú átmeneti otthon kiválasztása. Azoknak, akik ilyenre vágynak, a legjobb ajánlatunk a tehén- vagy a felhőmintás sátor. A kétszemélyes lakhelyet 40 fontért vásárolhatjuk meg. Ön szerint kell az egyedi sátor? Vagy éppen a semleges jobb a fesztiválra?

sator1
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek