Trendszpotting a Megasztáron

Nem, nem fogunk röhögni a bemószerolt, vagy fogalomnélkül jelentkezők ruháin. Nem foglalkozunk velük. Egyszer-kétszer lehet röhögni a bikicsunájon, de engem már nem izgat a földön fekvők rugdosása. A zsűri öltözékével fogunk foglalkozni.

megaszar 001
megaszar 004

Who dares to face me? Ez a kínzó szóvicc kategória, érted, zsűri vagyok, te meg kénytelen vagy kiállni elém szóval érted, höhö. Mekkora nagy poén, a pofám leszakad a röhögéstől.

megaszar 001

2010-ben valóban a trend egyik legfontosabb eleme az eldolgozatlan szélek, de mértékkel. Ez a farmerszett Makány Márta bukolikus közbeszerzési barokk- stílusát idézi, igényes, nem mondom.

megaszar 002

Szép fülcsi, védjegy, mondhatni, de 2010-ben megy még az ajurvédikus indián? Nem tudtam.

megaszar 003

A huszárviselet inspirálta rövid vászondzseki az ezredfordulón jött divatba, és akkoriban ki is ment onnan, hogy azóta vissza se jöjjön. A színválasztás rendkívül előnytelen, ez így egy boltba leugrós, halvány utcai viselet, nem megasztár zsűri.

megaszar 005

Ez viszont egy kiemelkedően jó összeállítás, a vörös haj és a türkiz imádják egymást, a vad cucc hiába csak egy póló, és túl kontrasztos az esti, erős sminkkel, nagyon jól áll a művésznőnek.

És ez még csak az előválogatás, jó kis móka lesz ez az ősszel, akkor már bevonjuk a megsztájlingolt versenyzőket is.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek