Tyra Banks újból modellkedik

A modell szerződést kötött az IMG modellügynökséggel (többek közt Gisele Bündchen, Heidi Klum, Naomi Campbell és Kate Moss is náluk dolgozik), ami azt jelenti Tyra Banks ismét címlapokról köszön majd vissza. A döntés mindenképpen meglepő, hiszen az utóbbi időben leginkább a műsorvezetéssel volt elfoglalva. Az America's Next Top Modell című műsor mellett saját beszélgetős műsora van - ezért Emmy díjat is kapott -, de emellett az utóbbi években fotózással, könyvkiadással és énekléssel is foglalatoskodott.

Szakértők szerint Tyra Banks a lehető legjobb időszakot választotta a visszatéréshez, hiszen az utóbbi időben a gömbölyűbb formák egyre nagyobb teret nyernek a magazinokban – és most nem a photoshoppal kövérített modellre gondolunk.

Kattintson Tyra Banks képeiért!

Bankset ráadásul az utóbbi időben sokat piszkálták súlya miatt, ezért több kísérletet tett arra, hogy bebizonyítsa, ő még nagyon messze áll az igazán kövér emberektől. A Tyra Banks Show egyik adásában arra a vádakra reagált, melyek szerint megcsináltatta a mellét, és ultrahangfelvétellel bizonyította, nincs implantátuma. Ezután egy People magazin címlapot vállalt, ahol fürdőruhában állt a kamerák elé, hogy megmutassa alakját.

Persze azt ő is elismeri, felszedett pár kilót a 2005-ös visszavonulása óta, és erre a legjobb összehasonlítási alapot a Sports Illustrated magazin címlapja adja. Tyra Banks két címlapon is szerepelt, az elsőn 1996-ban Valeria Mazza társaságában, a másodikon pedig 1997-ben. Ez utóbbit újrafotózta 10 évvel az eredeti után, ugyanabban a bikiniben, és ugyanazzal a fotóssal. Bár a címlapképet rommá retusálták, az azért látszik, hogy a modellnek nincs különösebb oka panaszkodni.

Kattintson Tyra Banks képeiért!

Miután bejelentette a visszavonulását 2005-ben, saját showműsort kapott, ahová elhívta a legnagyobb konkurenciájának tartott Naomi Campbellt. A műsor célja az volt, hogy végre lezárják a 14 éves ellenségeskedésüket, és Banks ekkor mondta el, azért hagyott fel a modellkedéssel, mert a média nyomása miatt mindig Campbell árnyékában élt, és nem tudott emiatt akkora sikereket elérni.

A két modell karrierjét most nem hasonlítanánk össze pontról pontra, de egy dolog kifejezetten árulkodó. Míg Naomi Campbell több tucat Vogue címlapon szerepelt, Tyra Banks viszont csupán egyszer, ráadásul az sem a legjelentősebb országok egyike volt, mindössze a spanyol kiadás döntött úgy, hogy címlapra rakják. Ezek után nyilván egy kicsit elkeserítő lehet számára, hogy az America's Next Top Modell következő szériájának győztese a modellszerződése mellett egy olasz Vogue-címlapot is nyer.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek