OFFLINE

Tyra Banks újból modellkedik

2010. május 27., csütörtök 09:24 |

A modell szerződést kötött az IMG modellügynökséggel (többek közt Gisele Bündchen, Heidi Klum, Naomi Campbell és Kate Moss is náluk dolgozik), ami azt jelenti Tyra Banks ismét címlapokról köszön majd vissza. A döntés mindenképpen meglepő, hiszen az utóbbi időben leginkább a műsorvezetéssel volt elfoglalva. Az America's Next Top Modell című műsor mellett saját beszélgetős műsora van - ezért Emmy díjat is kapott -, de emellett az utóbbi években fotózással, könyvkiadással és énekléssel is foglalatoskodott.

Szakértők szerint Tyra Banks a lehető legjobb időszakot választotta a visszatéréshez, hiszen az utóbbi időben a gömbölyűbb formák egyre nagyobb teret nyernek a magazinokban – és most nem a photoshoppal kövérített modellre gondolunk.

Kattintson Tyra Banks képeiért!

Bankset ráadásul az utóbbi időben sokat piszkálták súlya miatt, ezért több kísérletet tett arra, hogy bebizonyítsa, ő még nagyon messze áll az igazán kövér emberektől. A Tyra Banks Show egyik adásában arra a vádakra reagált, melyek szerint megcsináltatta a mellét, és ultrahangfelvétellel bizonyította, nincs implantátuma. Ezután egy People magazin címlapot vállalt, ahol fürdőruhában állt a kamerák elé, hogy megmutassa alakját.

Persze azt ő is elismeri, felszedett pár kilót a 2005-ös visszavonulása óta, és erre a legjobb összehasonlítási alapot a Sports Illustrated magazin címlapja adja. Tyra Banks két címlapon is szerepelt, az elsőn 1996-ban Valeria Mazza társaságában, a másodikon pedig 1997-ben. Ez utóbbit újrafotózta 10 évvel az eredeti után, ugyanabban a bikiniben, és ugyanazzal a fotóssal. Bár a címlapképet rommá retusálták, az azért látszik, hogy a modellnek nincs különösebb oka panaszkodni.

Kattintson Tyra Banks képeiért!

Miután bejelentette a visszavonulását 2005-ben, saját showműsort kapott, ahová elhívta a legnagyobb konkurenciájának tartott Naomi Campbellt. A műsor célja az volt, hogy végre lezárják a 14 éves ellenségeskedésüket, és Banks ekkor mondta el, azért hagyott fel a modellkedéssel, mert a média nyomása miatt mindig Campbell árnyékában élt, és nem tudott emiatt akkora sikereket elérni.

A két modell karrierjét most nem hasonlítanánk össze pontról pontra, de egy dolog kifejezetten árulkodó. Míg Naomi Campbell több tucat Vogue címlapon szerepelt, Tyra Banks viszont csupán egyszer, ráadásul az sem a legjelentősebb országok egyike volt, mindössze a spanyol kiadás döntött úgy, hogy címlapra rakják. Ezek után nyilván egy kicsit elkeserítő lehet számára, hogy az America's Next Top Modell következő szériájának győztese a modellszerződése mellett egy olasz Vogue-címlapot is nyer.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta