OFFLINE

Lovacska a szempillákon

2010. május 24., hétfő 11:07 |

Az tollas, kristályos műszempillákat finomságban és szépségben is felülmúlja ez az új dizájn.

paperlashesMAIN

Ting Yu Wang a kínai papírvágásból inspirálva készítette ezt a minikollekciót, szép példa egy régi technológia kortárs divatba illesztésének.

paperlashes0

Ezt sem könnyű viselni, tiszta, világos bőr, és világos szemhéjpúder az alap. A keskenyebb, sarokba ragasztható fazonok viszont egészen hordhatónak tűnnek, például egyszerű, esetleg a stíluskavarást bátran folytatva kimonófazonú, fekete estélyihez.

paperlashes6

A műszempillákat pár éve fedezték fel a tervezők, íme egy összeállítás a shu uemura dekorkozmetikai cég leggyönyörűbb darabjairól:

Az első, pöttyös gyöngytyúkos a kedvencem, már-már látom magam a tanyaudvaron gyöngyiket hajkurászva a tollukért. És önöknek melyik tetszik?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta