OFFLINE

Mihalik Enikő visszatért szabadságáról

2010. május 21., péntek 10:18 |

A békéscsabai modell az utóbbi hetekben nem nagyon hallatott magáról, most azonban több esemény illetve fotósorozat miatt is felmerült a neve. Mihalik Enikő részt vett Karl Lagerfeld bemutatóján St. Tropezben, és együtt vonult a francia városban az új Chanel lánynak kikiáltott Georga-May Jaggerrel.

mihalik450

Szintén mostanra időzítették egy új fotósorozatát. Az i-D magazinban, melyben Miranda Kerr pózolt topless.

Egy könnyed nyári fotósorozatról van szó, ami mellé a magazin készítetett a modellel egy interjút is, melyből többek közt kiderül, legnagyobb hibája az, hogy dohányzik, és az, hogy imádja a csokoládét. Legjobban a véget nem érő masszázst szereti, és ha ételt kell választani, akkor a kedvence a gulyás, a rétes és ha esetleg alkoholfogyasztására kerülne sor, akkor a pálinkát választaná.

Kattintson a képekért!
Kattintson a képekért!

Emellett azt is megosztotta a világgal, hogy a legszívesebben Nefretiti korában élne, mivel Egyiptom mindig is elvarázsolta, ha nyerne a lottón, akkor egy Barbie házat venne, olyat, amiben lift is van, de természetesen nem csak magának vásárolna, hanem segítene a rászorulókon is.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta