OFFLINE

Jennifer Lopez már csak feleannyit mutat

2010. május 20., csütörtök 12:46

Az énekesnő is részt vett a Monacóban kedden megrendezett World Music Awardson, és szürke párducmintás Roberto Cavalli ruhájában azt a 10 évvel ezelőtti időszakot próbálta feleleveníteni, amikor még minden gond nélkül felvehetett egy teljesen áttetsző, szó szerint köldökig dekoltált Versace ruhát.

A 40 éves Jennifer Lopez azonban már kétgyerekes anya, és valószínűleg úgy gondolta, most már kicsit vissza kell fognia a magamutogatást, pedig az alakja, a dekoltázsa egyáltalán nem tette indokolttá a feleannyira mély dekoltázst.

Természetesen az esemény nem csak az énekesnőről szólt, akit több kollégájával együtt a kiemelkedő albumeladásai miatt díjaztak, számos partiarc is megjelent. Felbukkant Paris és Nicky Hilton, akik az eseményre szüleikkel érkeztek. Rod Stewart exneje, Rachel Hunter aranypikkelyes miniruhát vett fel, a Hősök című sorozat szereplője, Hayden Panettiere Emili Pucci ruhában mutatta meg a rövidre vágott haját.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta