10 millió dollárt érnek a Szex és New York 2. ruhái

A Szex és New York második részéhez 10 millió dollár értékben vásároltak a készítők ruhákat és kiegészítőket, írja az In Touch Weekly. A Carrie Bradshaw-t alakító Sarah Jessica Parker a film során 41 különböző ruhában – olyan tervezőktől, mint például Halston, Alexander McQueen, Pucci - tűnik fel, és ezek után már nem meglepő, hogy a ruhák költségvetése meghaladja a 2,2 milliárd forintot. „Néhány darab többe kerül, mint egy autó” – mondta a film kapcsán Philip Bloch stylist.

Kattintson a képekért!

A film állandó stylistjának, Patricia Fieldnek a munkájával ezek után joggal lehetnek elégedettek a kritikusok, akik szerint ezúttal is sikerült hibátlanul összeválogatnia a ruhákat a főszereplőknek. Field az új filmben igyekezett az olcsóbb és a drágább darabokat úgy összeállítani, hogy azok a világ minden táján trendet teremtsenek.

Kattintson a képekért!

Ezek után nem lepődhetünk meg Kristin Davis nyilatkozatán sem, aki elmondta, a szereplők megtarthatják a forgatás során viselt ruhákat és kiegészítőket. „Igazán odafigyeltünk, mert gyakran egyedülálló darabokat viseltünk a kifutókról. Tehát nem ettünk bennük” – nyilatkozta Davis.

A film készítői éppen ezért lehetőséget biztosítottak a halandók számára is, hogy pontosan lemásolhassák a szereplők viseleteit. A második rész beharangozására készített oldalon találhatunk egy Wardrobe elnevezésű funkciót, ahol megtekinthetünk néhányat a szereplők által viselt összeállításokból. A ruhákat és a kiegészítőket minden esetben megnevezik, és utána már nincs más dolgunk, mint megrendelni álmaink ruháját vagy éppen kiegészítőjét.

Oszd meg másokkal is!
Mustra