Egy kétgyerekes anya is lehet bombanő

Kirsty Gallacher televíziós műsorvezető már számtalanszor pózolt fehérneműben vagy fürdőruhában magazinoknak – írja a News of the World. Második gyermeke születése után tizennégy héttel úgy döntött, hogy ismét a kamerák elé áll, ám most eltekint attól, hogy a képeket szétretusálják, mivel teljes valójában akarja megmutatni magát a világnak, nem akarja becsapni nők millióit.

„Két gyermekem van, és még soha nem voltam ilyen magabiztos. Felesleges tagadni, óriási nyomás nehezedik a nőkre, hiszen várandósan is a legjobb formájukat kell mutatniuk, és elvárják tőlük, hogy a szülés után a lehető leghamarabb nyerjék vissza az eredeti alakjukat” – nyilatkozta Gallacher, aki a most készült fotósorozattal és az interjúval azt szeretné bebizonyítani, hogy igenis van mód arra, hogy egy édesanya csinos legyen, de persze kerülni kell a durva módszereket és a kapkodást.

Elmondása szerint egyébként már megbánta, hogy huszonévesen oly sokszor tűnt fel férfimagazinokban, mivel nem igazán akarta, hogy glamour modellként tekintsenek rá.

„Most azonban más a helyzet. Harmincnégy éves nőként, két gyermek édesanyjaként sokkal magabiztosabban pózolok a kamerák előtt, mint huszonakárhány évesen. Itt-ott van rajtam egy kis háj, de tulajdonképpen nincs bajom ezzel. A kezemben tartom az irányítást, és mindent megteszek annak érdekében, hogy fitt és csinos legyek” – nyilatkozta a műsorvezető, aki júliusban férjhez megy, így addigra keményen kell dolgoznia a kitűzött célért. Igaz, már belefér a 36-os konfekcióméretű farmernadrágjába.

Egy címlapfotó 2003-ból
Egy címlapfotó 2003-ból

Első gyermeke születése után ez a folyamat egy kicsit gyorsabban zajlott, akkor hetek alatt ötven kilogramm alá ment a súlya, és persze sokan kritizálták is emiatt, azzal vádolták meg, hogy túlzásba vitte a fogyókúrát. Mint kiderült, a súlyvesztést a pajzsmirigy túlműködése okozta, ami szülés után bizony előfordulhat. Közel hat hónap alatt sikerült leküzdenie ezt a problémát. Második terhessége alatt állítólag ügyelt arra, hogy ne szedjen fel túl sok pluszkilót. Egyúttal leszögezte, állapotára tekintettel nem vitte túlzásba az edzést, és persze megfelelően étkezett. Második fia, Jude világrajövetele után úgy döntött, hogy ismét formába hozza magát, de nem kapkod el semmit. A műsorvezető az utóbbi hónapokban egy speciális edzéstervnek és étrendnek köszönhetően szabadult meg a felesleges kilóktól, és hiába hangoztatja azt, hogy mennyire elégedett testével, állítása szerint szorongás tört rá a bikinis fotózás gondolatától.

Ön szerint jól döntött Kirsty Gallacher, amikor bevállalta ezeket a képeket?

Gallacher egyúttal elárulta, hogy hiányzik neki a gömbölyödő has, és irigykedve szemléli a várandós nőket. Majd azt is megosztotta a világgal, hogy vőlegénye, Paul Sampson rajongott érte amikor terhes volt, mivel kebelméretét pozitívan befolyásolta a terhesség. A Sky Sports News egykori műsorvezetője a News of the Worldnek azt is elmondta, hogy igazán tiszteli Jamie Olivert amiért a gyermekkori elhízás elleni küzdelem ilyen fontos a számára. „Én is szívesen csinálnék valami hasonló dolgot...csak éppen a sportos életmód felől megközelítve. Meg akarom mutatni a családoknak, hogy a testedzés szórakoztató, és akár közösen is végezhető”

Oszd meg másokkal is!
Mustra