OFFLINE

Jön a focivébé, és vele a focistás divatreklámok

2010. május 11., kedd 14:19

Nemrég írtunk a Dolce&Gabbana-nak pózoló félmeztelen focista fiúcsapatról, azóta azonban megszaporodott a reklámban parádézó labdarúgók száma. Hiába, közeledik a VB, ebben az időszakban nem csak a sörnek jó reklám a foci.

A Hugo Boss „Style beyond the game” címmel indít kampányt, német területen Serdar Tasci, Mario Gómez és Lucas Podolski néz majd vissza ránk a plakátokról. Cesc Fabregas-al, Yabi Alonso-val és David Villa-val pedig ugyanazokat a termékeket reklámozzák majd a spanyol közönségnek. Egyelőre a németekről vannak képek, rajtuk kevéssé meggyőző a Boss öltöny, kicsit esetlenül pózolnak a minimalista képen. A spanyolokat még izgatottan várjuk.

Idén a Louis Vuitton is úgy döntött, focistákkal adja el táskáit: A divatház minden évben csinál legalább egy kampányt komoly hírességekkel, tavaly űrutazók néztek a messzeségbe Annie Leibovitz fotóján és Madonna pózolt agyonretusálva nyuszifülekkel, most pedig a futball legendáin a sor. Pelé, Maradona és Zidane egy madridi kávézóban –milyen fantáziadús– csocsóznak, háttérben a luxustáskákkal. A kampány nyáron fut majd teljes erővel, május 17-éig pedig lehet tippelni a louisvuittonjourneys.com-on, ki nyeri a csocsómeccset, Pelé vagy Zinedine Zidane? Nem mellesleg a VB serlege is LV táskában utazik Dél-Afrikába.

Ön szerint ki a legjobb reklám?

 • 7
  Maradona
 • 11
  Pelé
 • 39
  Zidane
 • 7
  Tasci
 • 4
  Gómez
 • 18
  Podolski
 • 63
  Még mindig Beckham
 • 26
  egyik sem

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta