OFFLINE

Transzszexuális asszisztensével reklámoz a Givenchy tervezője

2010. május 8., szombat 11:49

Ezek a képek az ősz-téli Givenchy-kampány fotói. Nyomtatásban júliusban fognak napvilágot látni, de az interneten máris futótűzként terjednek. Amint az annyiszor lenni szokott, az izgalmat nem a ruhák okozzák, még csak nem is a képek "sokszínűek vagyunk, mégis egy családba tartozunk" kicsengése, hanem maguk a modellek. Illetve ezúttal konkrétan egy modell, aki mellett a vörös ajkakat egymáshoz dörgölő csajok szinte említésre sem méltóak.

Ennek a kampánynak a sztárja a hosszú hajú Lea T., akiről a legfontosabb tudnivalókat Riccardo Tisci, a Givenchy vezetőtervezője nem mulasztotta el a képek nyilvánosságra kerülésével egyidőben lenyilatkozni. A modellként most bemutatkozó, brazil származású hölgy születésekor még Leo T. volt, és a divatvilágba mint Tisci személyes asszisztense sikerült bekerülnie. Bár fiúnak született, nőies alakja miatt elkezdték a ruhákat tervezés közben rajta igazítani.

Innentől már csak egy lépés volt, hogy ehhez a kampányhoz a legutóbbi Madonna-sorozatot fotózó Mert Alas és Marcus Piggot fényképezőgépe elé küldjék a többi modellel együtt. Lea T-nek azonban, úgy tűnik, nem szállt a fejébe a dicsőség, ugyanis nem számít arra, hogy manökenként igazi karriert tudna kiépíteni magának. Ehelyett inkább továbbra is folytatja állatorvosi tanulmányait az egyik milánói egyetemen.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta