OFFLINE

Őrületes fejdíszek hajból, brrrr

2010. április 30., péntek 06:29

Aki irtózik a parókáktól, a levágott hajtól, inkább ne nézzen ide, az alábbi fejdíszek ugyanis valódi hajból készültek.

culdesac-studio-marisol-hair-wigs-2

Az alkotások közvetlen célcsoportja lehetne Lady Gaga, de ezeket a munkákat természetesen nem utcai viseletre szánták, ez a Culdesac spanyol dizájnstúdió, és a a Studio Marisol fodrászakadémia közös workshopjának nyitánya.

culdesac-studio-marisol-hair-wigs-4

A Vitra Design Studio és a Pompidou központ 1996 óta szervez nyári egyetemet, idén a dizájnerek és a fodrásztanulók kutatják közösen az emberi hajban rejlő alternatív lehetőségeket, és arra is megkeresik a választ, néha egy jó frizura miért ér fel több száz óra pszichiáterrel, vagy egy fergeteges szexszel? Önök esetleg már tudják a választ?

culdesac-studio-marisol-hair-wigs-1

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta