OFFLINE

Alexander McQueen utolsó csodái

2010. április 27., kedd 08:03

Szuperlatívuszok helyett egyből a lényegre térnénk, nyilvánosságra kerültek az első képek Alexander McQueen 2010 őszi kollekciójáról, azon belül is táskákról és a cipőkről.

Az utolsó, a halál által ihletett kollekciójáról látott fotók után azt hittük, ennél már nincs feljebb, de úgy tűnik, a hozzá tartozó kiegészítőkkel is tudott meglepetést okozni.

A platform cipőkön a fő motívumok – akárcsak a ruháknál – az angyalszárnyak, míg a táskák esetében a koponyák számítanak visszatérő elemnek. A fő színek az ezüst, az arany, a barna és a fekete, az élénkebb színek inkább a díszítésben köszönnek vissza. A mi kedvencünk a második képen található táska, és az ezüst cipő, önök melyik McQueen-darabért tolonganának az üzletekben?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.04.27 09:25:51nyünyőke

  A 3. képen lévő jobb oldali feketéért mmmm:)

 • 2010.04.27 10:57:47köldökszösz

  kezdődik.. apa kezdőőőődik.. a haláluk után szokás felmagasztalni az embereket, főleg ha híresek is voltak. de most komolyan, ezek a cipők szépek??? azt nem kérdezem, hogy kényelmesek-e, mert fogadni mernék, hogy nem :D és tán még járni sem lehet bennük normálisan :D szóval tök jó, hogy vannak ilyen lábbelik :))))

 • 2010.04.27 18:05:10kirúzsoz

  ez a típus, kifejezetten ordenáré lábat csinál, bármilyen formás vagy szép lábról legyen szó. plusz a kivitelezésben is egymásra licitálnak az ocsmánysági versenyben.kb olyan merénylet a nők ellen, mint anno a fűző.
  a barna táska viszont gyönyörű.

 • 2010.04.27 20:59:58Nikol8

  Ezekhez mozgójárda is jár? Egyébként szerintem szépek, például egy kiállításon simán elnézegetném őket, de felvenni mazoizmus, az tuti.

 • 2010.04.27 22:07:24panka

  Ha sokáig kell még néznem ezeket a cipőket, én komolyan elhányom magam. Mostanában egy tengeri betegség végigmenni egy plazán, a cipőboltok előtt puszta szerelemből már előre szól a pasim, hogy most fordítsam el a fejem, mert ez fájni fog. És ahogy kirúzsoz mondja, tényleg marha ronda lábat csinál az embernek. Nem csak ez, de majdnem minden bokáig érő, vagy ott pántolódó fazon, nézzenek már tükörbe egyszer vele, és ha megvették, majd két év múlva is, és szégyelljék magukat szénné, hogy milyen ocsmányságot aggattak magukra, mert a realitás- és szépérzékük már megint csődöt mondott az idióta divatmajmolás nyomán.
  Más hozzáfűznivalóm nincs :).

 • 2010.04.28 09:43:34animmam

  Ezek az un. nagyon magasszintu divatkrealmany cipok is csak az eselyegyenloseget hivatottak erositeni. Ebben nem tunik fel az ortoped valtozat. Nem tudom szepek-e vagy nem, de hogy egyik-masik hordhatatlan az biztos.

 • 2010.04.28 23:15:33korinna

  Ez az amikor a por nep nem veszi eszre mi az ami szep,....a kepeken latottak egytol egyik gyonoruek es ha levesszuk a platform adta magassagot nagyjabol 8 cm-esek a sarkak, siman es mindenfele deformitas nelkul hordhatoak!
  Eletveszelyes darabok, de ezeket nem csak a labon kell tudni hordani, ilyenekben tuti nem setalnek sokat, mert ez nem arra keszult, h a reggeli buszt stoppold le, hanem a Limobol kiszallva, eltipegj az asztalig ahhoz viszont rendkivul magasztos es egy egyszinu klasszikus rucival max egy izgalmas karkoto taska kombo es garantalt a siker!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta