OFFLINE

Aggódhat a Wamp, itt a heti Gozsdu-vásár

2010. április 26., hétfő 13:03

Vasárnap rendezték az első Gouba bazárt a belvárosi Gozsdu Udvarban. A vásárt a nagy európai vásárok bazárjai, például a londoni Portobello piac ihlette, és bár az első alkalommal nem volt annyi árus és annyi bámészkodó sem, mint a szigetországban, a Gozsdu-vásár szuper hangulatú vasárnapi program. Nemcsak iparos/antik/könyv kirakodóvásár van, hanem zenés programok és állítólag utcaszínház is, bár azt az első alkalommal nem láttuk, észrevettük viszont, hogy egy modellügynökség is kirakta az asztalát és jócsajokra vadászott.

A WAMP, havonta jelentkező iparművészeti vásártól a Gozsdu abban különbözik, hogy minden vasárnap megrendezik, sokkal szellősebb a tér, ezért gyerekekkel is élvezhetőbb, és sokkal, de sokkal több a külföldi. És hogy mi tetszett legjobban?

Sarkadi Fanni (Oohmydeer) nyakláncai
Sarkadi Fanni (Oohmydeer) nyakláncai

A piac legjobb darabja egyértelműen az Oohmydeer (Sarkadi Fanni) puha jersey anyagból készült nyaklánca (3000-3500 forintért) volt, azt követte Bordács Andrea öltözéktervező óriás kámzsanyakú pulóvere (10 ezer forintért), és annak is szívből örültünk, hogy az egyedi ezüstékszerekkel foglalkozó Sterling ékszergaléria minden darabot 20 százalék kedvezménnyel adott.

Bordács Andrea pulóvere
Bordács Andrea pulóvere

A Gozsdu-bazár egyébként olcsóbbnak tűnt, mint a Wamp, reméljük ez így is marad, bár a külföldiek számából ítélve félő, hogy felmennek majd az árak.

Gouba vásár a Gozsdu udvarban: minden vasárnap 10-18 óráig, Budapest, Király utca 13. és Dob u. 16.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta