Jude Law-nak zakóhoz shortot és strandpapucsot is szabad

Jude Law éppen Sienna Millerrel lép ki egy szállodából ezeken a képeken, de itt most persze nem a kettejük között újra feltámadni látszó viszonyt szeretnénk még tovább taglalni, hanem a színészpár férfitagjának öltözékére hívnánk fel a figyelmet.

Az egy alapszabálya szokott lenni az öltözködésnek, hogy elegáns ruhadarabokhoz ne vegyünk fel igényteleneket. Az öltönyhöz tornacipő például egy olyan tévedés, ami egy-egy kilencedikesnél még becsúszik az évzárón, de azért a többség egyetért azzal, hogy komoly ember ilyeneket nem művel. Bőr félcipő rövid gatyához és fehér atlétához szintén nem szokott a jó ízlés egyik jelének számítani.

Önnek bejön ez az öltözék?

Abban az ügyben szeretnénk most az önök véleményét kikérni, hogy Jude Law a képeken látható zakó-short-strandpapucs kombója vét-e ez ellen a szabály ellen. Van, aki szerint a lábujj közötti csattogós papucs csak közvetlenül a vízparton nem ciki, más az oldalzsebes nadrágokat szeretné már végre feledni tudni. De talán mindezek ellenére van annyi - legalábbis színbeli - harmónia ebben az összeállításban, hogy egy Jude Law-nak simán megbocsáthatjuk. Mit tetszenek szólni?

Oszd meg másokkal is!
Mustra