Karl Lagerfeld Párizsban fotózza a 2011-es Pirelli naptárt

Miután márciusban bejelentették, hogy a jövő évi Pirelli naptárt Karl Lagerfeld fotózza, a tervező nem teketóriázott sokat, és már elkezdte a párizsi stúdiójában a munkálatokat. A 2011-es naptárban, ami azért nem egy tengerparton készül, mert lagerfeld szerint az már unalmas, Isabeli Fontana, Heidi Mount, Natasha Poly, Magdalena Frackowiak és Bianca Balti biztosan szerepel. Ezt onnan lehet tudni, hogy Fontana kirakott pár képet a Twitter oldalára, melyen a modellek és Lagerfeld pózol a divattervező stúdiójában.

lagerfeld450

Persze a pletykák szerint a mostanság igencsak népszerű és keresett Lara Stone sem maradhat ki a naptárból, de néhány helyen még Julianne Moore neve is felmerült a lehetséges modellek közt.

lagerfeld451

A tavalyi naptárt a nemrég zaklatási botrányba keveredő Terry Richardson készítette, a brit Rosie Huntington, Daisy Lowe, Lily Cole, az ausztrál Miranda Kerr, Catherine McNeil, Abbey Lee Kershaw, a brazil Ana Beatriz Barros, Gracie Carvalho, a holland Marloes Horst, és a szerb Georgina Stojiljkovic mellett a békéscsabai Mihalik Enikő is szerepelt benne.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek