OFFLINE

Karl Lagerfeld Párizsban fotózza a 2011-es Pirelli naptárt

2010. április 20., kedd 14:22 |

Miután márciusban bejelentették, hogy a jövő évi Pirelli naptárt Karl Lagerfeld fotózza, a tervező nem teketóriázott sokat, és már elkezdte a párizsi stúdiójában a munkálatokat. A 2011-es naptárban, ami azért nem egy tengerparton készül, mert lagerfeld szerint az már unalmas, Isabeli Fontana, Heidi Mount, Natasha Poly, Magdalena Frackowiak és Bianca Balti biztosan szerepel. Ezt onnan lehet tudni, hogy Fontana kirakott pár képet a Twitter oldalára, melyen a modellek és Lagerfeld pózol a divattervező stúdiójában.

lagerfeld450

Persze a pletykák szerint a mostanság igencsak népszerű és keresett Lara Stone sem maradhat ki a naptárból, de néhány helyen még Julianne Moore neve is felmerült a lehetséges modellek közt.

lagerfeld451

A tavalyi naptárt a nemrég zaklatási botrányba keveredő Terry Richardson készítette, a brit Rosie Huntington, Daisy Lowe, Lily Cole, az ausztrál Miranda Kerr, Catherine McNeil, Abbey Lee Kershaw, a brazil Ana Beatriz Barros, Gracie Carvalho, a holland Marloes Horst, és a szerb Georgina Stojiljkovic mellett a békéscsabai Mihalik Enikő is szerepelt benne.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta