OFFLINE

24 órás segélyvonalon adnak tanácsot a stylistok

2010. április 19., hétfő 13:35

Volt már úgy, hogy nem tudta eldönteni, mit vegyen fel, de nem volt kit megkérdezni (azon a jószándékú férfin kívül, aki szerint önön mindig minden jól áll)? Erre a problémára fejlesztettek ki azonnali megoldást amerikában, a stílus-segélyvonalat.

"Kérdezz meg egy stylistot! "- ez a neve egy vadi új iPhone-alkalmazásnak, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy a telefontulajdonosok bármikor szakértő véleményét kérhessék ki egy bizonyos öltözékről. A szolgáltatást a Glamour magazin és a Like.com website indította és biztosítja ingyenesen az amerikai felhasználóknak.

nő tükör szomorú 1234839

A dolog úgy működik, hogy nyolc szakképzett stylist éjjel-nappal várja a stílusérzékükben bizonytalanok hívásait. Nekik a felhasználás segítségével képet lehet küldeni a kérdéses darabról vagy akár összeállításról, és azt is meg tanácsos adni, hogy az adott ruhákat hova szeretnék felvenni, buliba, munkába, vagy esetleg esküvőre. A stylistok profiljai alapján még azt is kiválaszthatjuk, hogy a rendelkezésre álló szakértők közül melyiknek szeretnénk feltenni a kérdést.

nő tükör szomorú 16370051

A segélyvonal túloldalán a divattanácsadó real time-ban (magyarul: azonnal) megmondja, hogy valóban hordhatatlan-e, amit az adott felhasználó kiválasztott, vagy hogy el lehet-e mégis menni benne a kiválasztott eseményre. A kapott választ értékelni is lehet, amivel tovább bővül az adott stylist profilja. A szolgáltatás egyelőre azért tud ingyenesen működni, mert az azt működtetők partneri viszonyt próbálnak kialakítani bizonyos márkákkal, amelyeket a segélyvonalon keresztül promotálhatnának.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.04.19 14:06:56Komment Elek

  Maradjunk annyiban, hogy ez egy promóció és nem egy valós szolgáltatás. Értéke kábé annyi lehet, mint az instant levesporhoz kapható bögre, és nagyjából a stílus is kábé azon a szinten lehet.

 • 2010.04.19 15:44:53Rebelde

  nos, aki nem tud magától egy rendes gúnyát felhúzni, az maradjon is a barlangban...

  ott nincs is térerő,hogy telefonál??

 • 2010.04.19 15:46:57szovirag

  Annyira "szeretnem", ha nekem is csak ilyen szintu problemaim lennenek...

 • 2010.04.19 19:06:26Spikey13

  Sztem egész jó ötlet, néha velem is előfordul, h jó lenne ki kérni egy hozzáértő személy tanácsát. Ha meg ingyen van akkor nincs mit veszteni.
  Ja és az, h törődöm azzal, h mit veszek fel nem jelenti azt, h nem vagyok ebolás/rákos/éces stb - tehát vannak nagyobb problémáim is, de most kurvára nem erről van szó :'D

 • 2010.04.20 09:45:32Rékuc

  mi az, hogy iPhone felhasználás??? Nem inkább 'alkalmazás' a neve ennek a dolognak, kedves posztíró?

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta