Katherine Heigl szőkén vagy barnán dögösebb?

Az utóbbi időben több híresség is változtatott frizuráján, van, aki drasztikusan, míg néhányan csupán apró változtatást próbáltak ki. Nem tudjuk, mennyire igaz rájuk a mondás, miszerint a hajviselet megváltoztatása új időszámítást jelent, most csupán arra kérjük Önöket, döntsék el, melyik verzió áll jobban a variáló hírességeknek.

Sarah Jessica Parker

Melyik frizura a jobb?

A színésznő esetében nem beszélhetünk drasztikus változtatásról, hiszen az egyik képen csupán feltűzte a haját, de ennek köszönhetően teljesen megváltozott a külseje. Feltűzött vagy leengedett hajjal fest jobban Sarah Jessica Parker?

haj1

Reneé Zellweger

Melyik frizura a jobb?

Reneé Zellwegert már számtalan frizurával és többféle hajszínnel megtekinthettük. Ezúttal megmaradt az utóbbi időben jól bevált szőkénél, azonban egy rövidebb, kicsit fiúsabb frizurát választott. Ez lehetne előnyösebb, de a smink nélküli fotó nem biztos, hogy segít a pozitív vélemények elérésében.

haj2

Rihanna

Melyik frizura a jobb?

Az énekesnő állandóan megújul, így nem csoda, hogy ő is szerepel az összeállításunkban. Rihanna a szalmasárga-fekete gombafrizuráját cserélte szőke-fekete, felnyírt frizurájra. Nos, a színválasztás az új verzió esetében mindenképpen szerencsésebb.

haj3

Ashley Tisdale

Melyik frizura a jobb?

A High School Musical főgonosza egyértelműen a drasztikus változtatók táborába tartozik. Ashley Tisdale a szőkét barnára cserélte a komolyabb megjelenés érdekében – vagy egy szerep miatt -, ami mindenképpen előnyösebbnek tűnik, hiszen jobban kiemeli a szemét.

haj3 1

Kate Beckinsale

Melyik frizura a jobb?

A színésznő sem hagyta szabadon garázdálkodni fodrászát. Kate Beckinsale csupán néhány árnyalatnyi világosítást és minimális vágást engedélyezett.

haj6

Jennifer Love Hewitt

Melyik frizura a jobb?

A Szellemekkel suttogó című sorozat főszereplője színt nem váltott, csupán a hajhosszát változtatta meg. Jennifer Love Hewitt ebben azonban nem volt visszafogott, hiszen a háta közepéig érő hajából nem sok maradt.

haj4

Katherine Heigl

Melyik frizura a jobb?

Katherinte Heigl valószínűleg a bekategorizálás elkerülése miatt dönthetett a szőke haj leváltása mellett, pedig esetében tényleg érvényes az az elmélet, mely szerint a szőkékre sokkal hamarabb felfigyelnek.

haj5

Kelly Osbourne

Melyik frizura a jobb?

Sharon és Ozzy Osbourne lánya mindig is kísérletező fajta volt, így igazán nem lepődtünk meg, amikor lecserélte a platinaszőkét. Igaz, arra mi sem számítottunk, hogy a levendulaszín mellett dönt majd.

haj7

Agyness Deyn

Melyik frizura a jobb?

A modell drasztikus hajváltoztatásáról már írtunk, hiszen nem is olyan rég szőkéből lett fekete. Most pedig a Love magazinnak köszönhetően azt is megmutathatjuk, milyen lett igazán rövid hajjal, ami végre nem akadályozza a látásban.

agyness
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek