OFFLINE

Cipőfetisisztáknak tesz jót a szabadban a WAMP

2010. április 15., csütörtök 08:29

"Ismét a felszínen a WAMP. A különösen hosszúra nyúlt tél után az Erzsébet téri tó alól a tó partjára költözik a design vásár. Áprilistól újra a zöldben, a Design terminál oszlopai között találkozhattok a magyar designerek színe-javával" - írja a WAMP közleménye.

A hónap designerének kiemelt standján áprilisban olyan csoport mutatkozik be, amelynek létrejöttében a WAMP is szerepet játszott: az ötfős Balllon csoport részben WAMP-os találkozásoknak köszönheti létét.

A hónap wampos designeréről

A Balllon név mögött nem egy, hanem egyből öt designer áll. Cipők, táskák, kötött öltözékek játékos és elegáns ruhák kerülnek ki a designer hölgyek kezei közül. "Különös eset volt, mikor a kedves nézelődő férfi először megdicsérte a cipőt, aztán komolyan megkérte, hogy hadd nyalogassa meg... ő volt az első cipőfetisiszta, akivel dolgunk volt" - nyilatkozta a Balllon. A hónap designeréről bővebben itt olvahat.

.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2010.04.15 20:06:47akvarium

    Imádom a wampot!
    Az egyik legjobb hely a világon, lehet nézelődni, meg rácsodálkozni, meg vásárolni:-))

  • 2010.04.16 11:12:37leone13

    a legtöbb cucc nagyon drága, és nem éri meg az árát... én ezért nem szeretem annyira
    de van sok poén..

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta