Madonna vagy Sarah Jessica Parker karja rémisztőbb?

Kinek a karja rémisztőbb?

Azt már régóta tudjuk, hogy Madonna karjaival nincs minden rendben. Az énekesnő nagyon igyekszik, hogy fiatalos, fitt izmos és még ki tudja, mi minden maradjon, de a karján nagyon látszik, hogy bizony elmúlt 50 éves. Ezzel nem lenne baj, de azért kevesen mondhatják el, hogy nem sokkolták őket azok a képek, melyek a Sweet & Sticky turnéján készültek.

Ezek után már kicsit felkészültebbeknek tartottuk magunkat, de Sarah Jessica Parkerről készült legfrissebb képek ismét meglepetést okoztak, persze nem túl kellemeset. A színésznő fiával sétált New Yorkban, egy egyébként igencsak tetszetős Alexander McQueen felsőben. Eddig ugye minden szép, de az a bizonyos felső olyan szinten volt előnytelen és hibás választás, hogy csak szitokszavak csúsztak ki a szánkon, amikor megláttuk Parkert. Az nem kérdés, iszonyúan lefogyott a színésznő, de ez ráadásul a karjain is meglátszik.

Két ilyen horrorba illő rémtörténet után nem húznánk az időt, nézzék meg képeinket, majd hozzanan felelősségteljes döntést ebben a fontos kérdésben. Madonna vagy Sarah Jessica Parker karjai a rémisztőbbek?

Oszd meg másokkal is!
Mustra