OFFLINE

Luxus féltégla 42 millióért

2010. április 13., kedd 09:45

Stuart Hughes egy a luxusra szakosodott tervező, aki ezúttal a régi, leginkább féltéglára emlékeztető mobiltelefonokat gondolta újra. Hughes legújabb munkájának nem csak méretei tekintélyesek, hanem az ára is, hiszen a Privé elnevezésű készülékért 140 ezer fontot (42 millió forint) kell fizetnünk.

140 000 angolt fontot ér és majd egy kiló a 22 karátos retro telefon
140 000 angolt fontot ér és majd egy kiló a 22 karátos retro telefon

Ezért persze jár némi extra, a telefon a 76 gyémánttal és a 22 karátos borítással együtt 900 grammot nyom, így teljesíti az ilyen típusú készülékek súlykövetelményét. Azonban a Privé tudása azonban már nem a kilencvenes éveket jellemzi, hiszen lesz benne internet és még színes kijelző is. Mindössze 10 darabot készít belőle a tervező.

Ráadásként jár hozzá egy Privé International tagkártya egy évre. A 20 ezer dolláros (3,9 millió forint) ajándék fejében szabadon használhatjuk a Privé által biztosított jachtokat, vagy éppen nyaralókat. Aki szívesen megnézné Hughes további munkáit, itt teheti meg.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta