OFFLINE

Cheryl Cole a legjobban öltözött celeb

2010. április 13., kedd 13:43

A Glamour magazin felmérése szerint a britek Cheryl Cole-t tartják a legjobban öltözött hírességnek, írja a Telegraph magazin. A 14 ezer szavazat alapján összeállított lista második helyén Rihanna végzett, míg a harmadik a nálunk kevésbé ismert Blake Lively lett. Akárcsak a harmadik helyen, a negyediken is a Gossip girl sorozat egyik szereplője, a nálunk csak a házi pornója miatt ismert Leighton Meester végzett. A listára felkerült még Alexa Chung, Dannii Minogue, Kate Moss, Victoria Beckham, Beyoncé és a Harry Potter filmek főszereplője, Emma Watson.

A szavazáson nemcsak a legjobbakat, hanem a legrosszabbakat is összeszedték. Ebben a versenyben fölényesen győzött Katie Price, azaz Jordan, aki nem csak egyéniben aratott kétes sikereket, hiszen a legrosszabbul öltözött párok versenyén is első lett újdonsült férjével, Alex Reiddel. A párok közül dobogós helyezést két focista házaspárnak sikerült elérnie, Beckhamék a másodikak, míg Coleen és Wayne Rooney a harmadik helyezett lett.

A legrosszabbul öltöző híresség listáján Jordan mögött Lady Gaga valamint Ashley Greene végzett. De az első tízbe, akárcsak a legjobban öltözöttek közé bejutott Rihanna és Cheryl Cole is. Rajtuk kívül Madonna, Amy Winehouse, Lindsay Lohan, Kristen Stewart és Britney Spears stílusát szavazták le a britek.

Teljes lista itt.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta