Legszörnyűbb férfifrizurák hírességek tolmácsolásában

Képgalériánkban amerikai hírességek fotóit válogattuk össze, azokét, akik valamilyen szempontból rémisztő formájú szőrt hordanak a fejük tetején.

Köztük van például Mickey Rourke, akiről ma már nehéz elhinni, hogy a nyolcvanas évek központi szívtiprója volt. Hogy ma már alig hisszük egykori sármját, azt a rosszul sikerült botoxkezelések mellett többek között a frizurájával éri el.

A felsoroltak között látható például Donald Trump is, amerikai üzletember, akinek hiába van sok pénze, úgy tűnik, nem szívesen fordítja fodrászra, csak egy elegáns mozdulattal a kopasz fejére ragasztja az egyik oldalt megnövesztett tincseit. Talán éppen a sok pénze miatt nem merik a körülötte lévők elárulni neki, hogy ennél gusztustalanabb megoldást kevesebbet látott a Föld?

És ha már a hajragasztásnál tartunk, képgalériánkban Jermaine Jackson haja kakukktojásnak tűnhet, a többiekéhez képest ugyanis egész rendezett. Azért válogattuk be mégis az összeállításba, mert mindig így néz ki, mintha egyfajta szabályos, geometrikus rendben a fejére lenne ragasztva. Régen afrofrizurája volt, mint öccsének, Michaelnek is, de ez már a múlt.

Arra kérjük olvasóinkat, segítsenek összeállítani a legszörnyűbb hazai férfifrizurákat. Zámbó Jimmy és Zámbó Árpi haját gondolatébresztőként tárjuk önök elé, de azt szeretnénk, ha egy erős tízes szörnyűhaj-toplista összeállna. Segítsenek! Kinek van igazan penetránsan béna haja a hazai hírességek közül?

zambo
Oszd meg másokkal is!
Mustra