OFFLINE

Katie Holmes mackónadrágban feszít

2010. április 6., kedd 09:11 |

katieholmes

Katie Holmes két évvel ezelőtt élen járt a pasis farmerek elterjesztésében, most pedig mackónadrágban kapták lencsevégre.

A színésznőt hétfőn New Yorkban fotózták le a melegítőnadrágjában, ahol éppen a Son of No One című filmet forgatja. Akár jelmez a mackónadrág, akár saját választás, mindenképpen új színt hoz a nőietlen divat palettáján.

A melegítőcucc a legnagyobb tervezők kifutóin szerepelt az utóbbi időben. Bottega Veneta 360 dollárért, Michael Kors 225 dollárért dobott piacra a 2010-es tavaszi kollekciójában macinacit.

Ezek után elképzelhetőnek tartja, hogy ez a kényelmes trend is a bőszárú, viseltes pasifarmerek sorsára jut, vagyis hamarosan határtalan népszerűségnek örvend?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta