Srej Zsófi kezdi behozni Mihalik Enikőt

Srej Zsófi a kifutón: balról Chanel, jobbról Chloe
Srej Zsófi a kifutón: balról Chanel, jobbról Chloe

Miközben lelkesen és hűségesen követjük figyelemmel Mihalik Enikő egyre káprázatosabb karrierjét, a többi magyar modellről hajlamosak vagyunk megfeledkezni. Pedig továbbra is jelen van és egyre többet dolgozik például a nagyjából tavaly ilyenkor ismertté vált Srej Zsófi, aki az idén februári divatheteken olyan cégek bemutatóin lépett kifutóra, mint a Chanel, a D&G, a Prada vagy a Calvin Klein. Amíg tavaly ősszel 44 szereplést számoltak össze neki a világ 4 legfontosabb divathete alatt, addig idén tavasszal már 55-tel büszkélkedhetett, azaz ebből a szempontból nagyjából már ott tart, ahol Mihalik Enikő volt egy fél évvel ezelőtt.

A Marc by Marc Jacobs modelljeit egyébként egy különleges videó készítésére is felkérték az Another Magazine számára. A furcsa hangulatú, zenés klipet Chadwick Tyler fotográfus készítette, és benne természetesen Srej Zsófi is feltűnik.

És hogy ez a karrier-pillanatkép teljes legyen, ne feledkezzünk meg a bemutatókon kívül a fotósorozatokról sem. Az olasz Amica magazin áprilisi számához például Jean-Francois Lepage irányítása alatt készült Srejről néhány remekbeszabott kép, ezeket az alábbi fotóra kattintva tekintheti meg.

Kattintson a képre a többi fotóért!
Kattintson a képre a többi fotóért!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek