OFFLINE

Mihalik Enikő fitneszgépeken izzad

2010. április 3., szombat 09:08 |

Mihalik Enikő egyik legújabb fotósorozata a Gentlewoman első, tavaszi/nyári számában szerepel, írja a models.com. A magazint a Fantastic Man készítői jelentették meg, miután addig könyörögtek nekik az olvasóik, hogy végre a nők számára is készítsenek egy divatlapot.

Kattintson a képekért!

A képeket, melyeken Mihalikot nem éppen edzéshez öltöztették be és valószínűleg közel sem ez lesz élete legjobb sorozata, Alasdair McLellan készítette. Enikő kicsit úgy néz ki a képeket, mintha egyáltalán nem értené, mi történik vele.

Éppen ezért megmutatjuk a 25 magazin képeit is, melyeken Mihalik Gustav Klimt ihletésű képeken szerepel, és Derek Kettela képei lényegesen közelebb állnak a szívünkhöz, hiszen a békéscsabai modell korántsem tűnik olyannyira elveszettnek a képeken.

A 25 magazin egyébként nemrég megújult, és az a lengyel modell, aki Demi Moore W magazinos címlapbotrányában lett ismert, divat és művészeti igazgatóként tevékenykedik benne.

Mihalik szintén szerepelt az április francia Vogue-ban, ahogy arra egy kedves kommentelőnk felhívta a figyelmünket. A modellt Terry Richardson fotózta David Agbodji társaságában. Bár egyikőjükből sem látszik sok, azért megmutatjuk, hogyan markolássza Mihalik a modelltársa fenekét.

Kattintson a képekért!
Kattintson a képekért!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta