OFFLINE

Kifordított ékszerek

2010. április 2., péntek 09:38

Olykor sokkal izgalmasabb az, ami nem látszik. Ott van például a piros bélés a zakóban, az izgalmas fehérnemű, a harisnyatartó az irodai felszerelés alatt. Nem csak a feltűnő, közvetlen üzenetet leadó ruhadarabokban, ékszerekben van élvezet, gondoljunk csak a nyáron bugyi nélkül járkáló lányokra.

Az ékszertervezésben is régi trükk a gyűrű, karkötő belsejének kidíszítése és most nem csak a jeggyűrűk láthatatlan oldalának monogram és dátum gravírozására gondolok. Összeszedtünk néhány példát:

belsodizajn 002
belsodizajn 001

A Codigo Mio gyűrűinek belső oldalára Braille írással kerültek fel üzenetek, ami az ujjon a levétel után is még olvasható egy darabig.

belsodizajn 002

Tithi Kutchamuch gyűrűjén a malac személyes terünkbe túr bele.

belsodizajn 003

Régi klasszikus a Diamond Inside gyűrű. Ugyan nem látszik a dögnagy brilliáns, de rá van írva.

belsodizajn 004

Másik nagy klasszikus a Bulgari vastag gyűrűinek feliratozása, de a belső felület helyett oldalt.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta