Victoria Beckhamet koppintással vádolják

Osman Yousefzada és Victoria Beckham kreációja
Osman Yousefzada és Victoria Beckham kreációja

Bár Victoria Beckham divattervezői munkásságát egyre többen elismerik, most árnyék vetődött a csodás sikerre, ugyanis felmerült, hogy a híresség egyik új kreációját egy londoni tervező, bizonyos Osman Yousefzada 2009/2010-es őszi/téli kollekciójának egyik darabjáról másolta – írja a Daily Mail.

Victoria Beckham állítólag tavaly kölcsönkérte a (képünk bal oldalán látható) ominózus ruhát, de végül úgy döntött, hogy nem vásárolja meg, és visszaadta. Nem sokkal később a saját alkotásai között egy majdnem ugyanolyan ruhával jelentkezett (amit képünk jobboldalán lát).

A híresség egyik ismerőse szerint a terhelő bizonyíték ellenére nem igaz az a híresztelés, hogy a celeb lemásolta volna Yousefzada kreációját, hiszen az ilyen és ehhez hasonló szabású ruhák cseppet sem számítanak újdonságnak a divat világában, ráadásul Victoria Beckham már korábban is tervezett hasonló holmikat.

Akárkinek is van igaza, úgy tűnik, hogy az angol tervezőt nem igazán zavarja az, hogy esetleg lenyúlták az ötletét, sőt, kifejezetten megtisztelőnek tartja. „Nagyon sokan felhívták a figyelmem a hasonlóságra. Nagyon hízelgő számomra az, hogy kölcsönvette az egyik ruhámat, ami esetleg megihlette, és valami hasonlót alkotott. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy tetszett neki a ruha szabása, öröm volt számára viselni. Szeretem, ha erős és magabiztos nők viselik a ruháimat, így örülök annak, hogy esetleg megihlette őt a kreációm” – nyilatkozta Yousefzada, akit állítólag egy törülköző ihletett meg, és azután próbálta ki az ötletet egy anyaggal.

Ön szerint Victoria Beckham lemásolta Osman Yousefzada ruháját?

A Daily Mail szerint nem valószínű, hogy ez a kissé kellemetlen egyezés elrettentő hatással lenne azokra, akik rajonganak Victoria Beckham meglehetősen jól fogadott kollekciójáért. Egyébként maga a divatikonként is emlegetett focistafeleség februári bemutatóján elismerte, hogy van még mit tanulnia. Állítása szerint fontos számára, hogy tervezőként tovább fejlődjön, és szezonról szezonra egyre jobb formáját szeretné mutatni.

Oszd meg másokkal is!
Mustra