OFFLINE

A diszkrét csillogástól az ezüst flitterekig

2010. április 1., csütörtök 15:14

Idén tavaszra szinte az összes tervező ezüstösen csillogó ruhákat jósolt, és elnézve a vörös szőnyegre tévedő hírességeket, ők örömmel megfogadták a trendtanácsokat.

Az ezüstös fényben nincsenek anyagmegkötések, a diszkrét csillogástól egészen a flitterekig válogathatunk, attól függően, ki mennyire bátor.

Teri Hatcher nem meglepő módon a dekoltált flitteres ruha mellett döntött, Anne Hathaway visszafogott, ám mégis rafinált Armani ruhát vett fel, Cameron Diaz pedig félvállas, térd alá érő Victoria Beckham ruhát választott magának az Oscar-díjátadó után megrendezett Vanity Fair partira. Önök kinek az ezüstös ruháját viselnék legszívesebben? Írják meg választásuk indoklását kommentjeikben!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta