Jobban érzi magát szőr nélkül?

A tavaszi megújulás jegyében bikinis lányokat és fürdőnadrágos fiúkat küldött a budapesti Deák tér mellé egy borotvákat is készítő cég, hogy új szőrkurtító csodaeszközét bemutassa. Szerintük az ablakpucolás közel áll a borotválkozáshoz, és attól is jobban érezzük magunkat.

Arra nem is térnénk ki, ez mennyire igaz, és mennyire nem, azonban a bikinis ablakmosásnak köszönhetően számos érdekes adatot ismertünk meg a borotválkozással kapcsolatban.

A kutatások szerint a férfiak több mint 50 százaléka borotválja vagy trimmeli a testszőrzetét, míg minden negyedik nő hetente legalább egyszer borotválkozik. Ennek ellenére – vagy éppen ezért – 10 nőből hét már került legalább egyszer olyan helyzetbe, amikor azt kívánta, bárcsak borotválkozott volna.

A megkérdezetteket arról is kérdezték, szerintük mi a jól ápoltság első lépése, és a 74 százalékuk választotta a sima bőrt. Ezek után pedig annyira nem is meglepő, hogy a nők 52 százaléka érzi magát sokkal szexisebbnek, miután eltűntette a felesleges szőrszálait.

Önök milyen gyakran borotválkoznak? Tényleg jobban érzik magukat sima bőrrel?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek