OFFLINE

Jobban érzi magát szőr nélkül?

2010. március 30., kedd 14:03

A tavaszi megújulás jegyében bikinis lányokat és fürdőnadrágos fiúkat küldött a budapesti Deák tér mellé egy borotvákat is készítő cég, hogy új szőrkurtító csodaeszközét bemutassa. Szerintük az ablakpucolás közel áll a borotválkozáshoz, és attól is jobban érezzük magunkat.

Arra nem is térnénk ki, ez mennyire igaz, és mennyire nem, azonban a bikinis ablakmosásnak köszönhetően számos érdekes adatot ismertünk meg a borotválkozással kapcsolatban.

A kutatások szerint a férfiak több mint 50 százaléka borotválja vagy trimmeli a testszőrzetét, míg minden negyedik nő hetente legalább egyszer borotválkozik. Ennek ellenére – vagy éppen ezért – 10 nőből hét már került legalább egyszer olyan helyzetbe, amikor azt kívánta, bárcsak borotválkozott volna.

A megkérdezetteket arról is kérdezték, szerintük mi a jól ápoltság első lépése, és a 74 százalékuk választotta a sima bőrt. Ezek után pedig annyira nem is meglepő, hogy a nők 52 százaléka érzi magát sokkal szexisebbnek, miután eltűntette a felesleges szőrszálait.

Önök milyen gyakran borotválkoznak? Tényleg jobban érzik magukat sima bőrrel?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta