OFFLINE

Sejtelmes láncruhák a Versace tavaszi kollekciójában

2010. március 26., péntek 09:01

Végre bemutatta a Versace a 2010-es tavaszi Atelier kollekcióját, és el kell ismerjük, megérte várakozni. Azt nem tudjuk, hányan sóvárogtak az új estélyik után, de tényleg megérte.

Kattintson a Versace Atelier tavaszi kollekciójáért!

A Kasia Strauss által prezentált ruhákhoz a divatház selymet, Swarovski kristályt használt, de a számunkra legkedvesebb darabok a láncból készült sejtelmes estélyik. Önöknek melyik tetszik a legjobban? Vajon melyik köszön vissza leghamarabb a vörös szőnyegről?

Kattintson a Versace Atelier tavaszi kollekciójáért!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta