OFFLINE

Nem erőltetett a 1,5 millió dolláros estélyi

2010. március 25., csütörtök 08:49

A Miami divathéten Jad Ghandour divattervező és a Danasha Luxury ékszercég közreműködésének köszönhetően bemutattak egy 1,5 millió dolláros (292,5 millió forint) estélyit, írja a Stylexperts. Az estélyit, amit Ghandour leginkább Diamond Gown néven emleget, Cassandra Natasha Havel viselte. A bejrúti származású tervező egyszerű szabású ruhát tett méregdrágává, köszönhetően az anyagválasztásnak és a 18 karátos, gyémántberakásos aranyláncnak. „Egy mesterművet akartunk készíteni, egy estélyit, ami kiemeli a legfinomabb anyagokat, anélkül, hogy erőltetett és kosztümszerű lenne” – nyilatkozta Ghandour egyik munkatársa.

A 1,5 milliós alkotás ára egyébként korántsem kirívó, hiszen a Victoria's Secret 3 millió dolláros melltartót mutatott be, igaz a Fantasy Bra-n a miheztartás végett az apróbbak mellett volt egy 16 karátos pezsgőszínű gyémánt is. Önnek hogy tetszik az estélyi? Megvenné, ha telne rá?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta