Demi Moore: a csípőm nem a photoshoptól fura

A legfrissebb Harper's Bazaar címoldalán Demi Moore feszít, az a csodálatos Demi Moore, akit olykor a photoshop művészek gondjaira bíznak, máskor meg nem.

A W magazin címlapján tavaly novemberben például annyira otrombán photoshoppolták, hogy a képen a MOORE felirat R betűje fölött hiányzik egy darab a színésznő csípőjéből.

w450

Ezzel kapcsolatban szólalt most meg a a Harper's Bazaarnak adott interjúban Moore, és azt mondja, az ő teste márpedig ilyen.

"Ez szó szerint az én alakom. Amikor mindenki arról beszélt, hogy ez a kép retusált, és hogy összegányolt munka, mert a csípőmből hiányzik egy nagyobb rész, akkor felhívtam a fotósokat, és ők azt mondták, hogy hozzá sem nyúltunk a csípőmhöz, csak ilyen volt a pozitúra. Valaki küldött is nekem a Twitteren egy képet egy gyönyörű márványszoborról, akinek a testpozíciója ugyanez volt, és ott is befelé áll a csípő és kifelé a láb" - fogalmazott a színésznő, akiről az interjúban is kiderült, hogy kettes, vagyis európai számozás szerint 34-es méretet visel.

Korábban az is felmerült, hogy a W magazin fotóján nem Demi Moore teste látható, hanem egy lengyel modellé, akinek a nyakára Moore fejét retusálták. A magazin akkor tagadta, hogy ilyen aljas módszerekhez folyamodtak volna.

Ön szerint lehet úgy pózolni, hogy embernek a képen látható módon eltűnjön egy darab a csípőjéből?

Oszd meg másokkal is!
Mustra